De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Helmond

Rijschool Helmond

Bij onze Lady Rijles rijschool in Helmond gaan we voor het veilig en verstandig behalen van dat roze pasje. Door in een ontspannen sfeer te lessen, maken we van jou een zekere weggebruiker die geen een verkeersituatie uit de weg gaat.

Passie voor rijlessen

Lessen in een moderne auto, constante feedback en de mogelijkheden om meerdere malen per week te rijden én ook nog eens in termijnen te betalen. Onze instructeurs doen hun werk met veel liefde en zorgen voor een hoop kennis maar ook een ontspannen sfeer in de auto. Bij ons ben je ervan verzekerd dat jij je praktijkexamen in één keer haalt.

Autorijschool Helmond

Lady Rijles geeft rijles speciaal aan vrouwen en het houdt niet alleen op bij reguliere rijles. Ook als je zo snel mogelijk dat roze pasje op zak wilt hebben, kun je bij ons een spoedopleiding volgen zodat je je praktijkexamen binnen drie dagen kunt halen. Last van faalangst? Dan hebben we een rij-opleiding op maat voor jou. En je mag bij ons al komen lessen als je 16,5 bent!

Wil je graag meer informatie van ons of een proefles inplannen, bel 06 – 432 56 990 of stuur ons een mailtje naar info@ladyrijles.nl

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]