Rijschool Hengelo

Home / Rijschool Hengelo

Rijschool Hengelo

Wil jij in Hengelo je rijbewijs halen? Heb je nog geen rijschool gevonden, maar ben je op zoek naar een rijschool speciaal voor vrouwen? Vraag een proefles aan bij onze Lady Rijles rijschool in Hengelo en ervaar hoe het is om achter het stuur te zitten.

Autorijschool Hengelo

Jij wilt natuurlijk het uiterste uit jezelf halen tijdens je rijles. Bij Lady Rijles begrijpen we dat, daarom rij jij iedere les in dezelfde comfortabele auto met dezelfde leuke rij-instructeur. Onze instructeurs zijn flexibel en daardoor kan jij wanneer je wilt een rijles inplannen. Wij lessen van maandag tot zaterdag en je bent welkom om meerdere dagen per week bij ons in de auto te komen zitten.

Rijles voor vrouwen

Betrouwbaarheid, een hoog slagingspercentage en jarenlange ervaring: daar staan wij bij Lady Rijles voor. ‘Speciaal voor vrouwen’ is ons motto en wij weten dan ook dat vrouwen net zo goed de auto kunnen bedienen als mannen. Daarom bieden we niet alleen maar reguliere rijlessen aan, maar ook:

  • Een drie dagen durende spoedopleiding
  • Rijles met een automaatauto
  • Rijles voor vrouwen die faalangst ervaren
  • De optie om per termijn te betalen

Wil je vrijblijvend een proefles proberen om te kijken of jij en onze instructeur klikken? Mail info@ladyrijles.nl of bel 06 – 432 56 990 en plan je eerste les in.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.