Rijschool Hoogeveen

Home / Rijschool Hoogeveen

Rijschool Hoogeveen

Voor een goede rijopleiding ben je bij Lady Rijles aan het juiste adres. Door onze manier van lesgeven zorgen we ervoor dat jij veilig en verantwoordt leert autorijden. Je rijbewijs halen bij onze Lady Rijles rijschool in Heerenveen verzekert je van een veilige toekomst in de auto.

Instructeurs met passie

Onze instructeurs bij Lady Rijles geven rijles op maat. We kijken naar jouw leertempo en passen dit toe binnen de modules van de RIS opleiding. Jij krijgt daardoor de opleiding die bij jou past en de begeleiding die je nodig hebt om jouw rijopleiding tot een succes te maken.
Al onze Lady Rijles rij-instructeurs hebben plezier in hun werk en passie voor het vak. Ze denken met jou mee en zorgen voor een relaxte sfeer tijdens het rijden.

Autorijschool Hoogeveen

‘Speciaal voor vrouwen’ dat is ons motto bij Lady Rijles. Wij geven rijlessen aan vrouwen vanaf de leeftijd 16,5 zodat jij straks zelfverzekerd de auto kunt besturen en niet bang hoeft te zijn in het verkeer. Ook geven we spoedopleidingen aan vrouwen die hun rijbewijs binnen een week moeten halen en bieden we speciale opleidingen aan voor vrouwen met faalangst.

Meer informatie of een proefles boeken? Bel 06 – 432 56 990 of mail je vragen naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.