De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Hoogvliet (20 euro per rijles)

Goedkope rijschool Hoogvliet

Wil jij je snel je rijbewijs halen voor een eerlijke prijs? Lady Rijles is voor jou het antwoord, je betaalt 20 euro per rijles. Bij ons ben je verzekerd van een voordelige rijopleiding van goede kwaliteit. Onze ervaren rij-instructeurs helpen jou om op een vlotte en leuke manier te slagen.

Wat zijn de voordelen?

Je wordt bij ons snel geholpen en kunt van maandag t/m zaterdag bij ons rijlessen. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en op een ontspannen manier achter het stuur zit. Daarom hanteren wij een geduldige aanpak, waarbij je na elke rijles feedback krijgt over jouw prestaties. Je rijdt altijd in een vaste, rookvrije en moderne leswagen.

Bij ons kun je kiezen tussen losse rijlessen (blokuren van 100 minuten) of een rij-lespakket. Er is de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Tevens bieden wij spoed rijopleidingen van 3, 5 of 10 dagen als jij zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor theoriecursussen, waardoor je zeker slaagt. Ben je geïnteresseerd? Bel dan naar 06-43 25 69 90 of stuur ons een mailtje: info@ladyrijles.nl

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]