De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Hoogvliet (20 euro per rijles)

Rijschool Hoorn

Lady Rijles is de perfecte rijschool voor als je als vrouw zijnde wilt leren autorijden. Door onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs behaal jij in no time dat felbegeerde roze pasje.

Autorijschool Hoorn

Onze rijschool in Hoorn werkt met de RIS methode. Deze is ontwikkeld door het CBR en onze instructeurs zijn speciaal opgeleid om via deze methode rijles te geven. Met onze persoonlijke begeleiding stomen wij jou klaar voor je praktijkexamen zodat je zo snel mogelijk zelf in Hoorn kan gaan rijden. Bij ons heb je altijd een vaste instructeur en een vaste lesauto, wel zo makkelijk!

Rijbewijs halen

Je kunt zo lang over je rijbewijs doen als jij wilt. Kies een lespakket of ga voor losse rijlessen. Bij ons mag je meer dan een keer in de week komen lessen. We kunnen je zelfs binnen 3 dagen al helemaal klaarstomen door middel van een spoedopleiding. Alle rij-opleidingen zijn bij ons te betalen in termijnen en je kunt bij onze rijschool in Hoorn al komen lessen als je 16,5 bent.

Kies jij voor onze rijschool? Vraag vrijblijvend een proefles aan of registreer je door te bellen naar 06 – 432 56 990 of een e-mail te sturen naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]