Rijschool Leiden

Home / Rijschool Leiden

Rijschool Leiden

Woonachtig in Leiden en vind je tijd worden om de kneepjes van het autorijden te leren? Onze rij-instructeurs staan zes dagen per week voor je klaar om samen met jou de weg op te gaan.

Autorijschool Leiden

Bij Lady Rijles werken wij onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Rijles gericht op vrouwen en zodat vrouwen zelfverzekerd de straten navigeren en zelfstandig de auto weten te bedienen. Onze Lady Rijles instructeurs in Leiden werken met de Rijopleiding In Stappen techniek. Door gebruik te maken van vier modules hebben we jou binnen de kortste keren alles aangeleerd wat je moet weten en kan je op voor je praktijkexamen.

Wat kan je bij Lady Rijles?

Je kunt zes dagen per week bij ons terecht om rijlessen te volgen en je kiest zelf uit welke dagen je wilt lessen. We komen je thuis ophalen en zetten je natuurlijk ook weer thuis af. Naast reguliere autorijles kun je ook kiezen voor een spoedopleiding van drie dagen of rijles in een automaat. Lessen kan je bij ons vanaf 20 euro door middel van losse lessen of je kunt een keuze maken uit een van de vier lespakketten die wij aanbieden. Plan nu een proefles! Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.