De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Leiden

Rijschool Leiden

Woonachtig in Leiden en vind je tijd worden om de kneepjes van het autorijden te leren? Onze rij-instructeurs staan zes dagen per week voor je klaar om samen met jou de weg op te gaan.

Autorijschool Leiden

Bij Lady Rijles werken wij onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Rijles gericht op vrouwen en zodat vrouwen zelfverzekerd de straten navigeren en zelfstandig de auto weten te bedienen. Onze Lady Rijles instructeurs in Leiden werken met de Rijopleiding In Stappen techniek. Door gebruik te maken van vier modules hebben we jou binnen de kortste keren alles aangeleerd wat je moet weten en kan je op voor je praktijkexamen.

Wat kan je bij Lady Rijles?

Je kunt zes dagen per week bij ons terecht om rijlessen te volgen en je kiest zelf uit welke dagen je wilt lessen. We komen je thuis ophalen en zetten je natuurlijk ook weer thuis af. Naast reguliere autorijles kun je ook kiezen voor een spoedopleiding van drie dagen of rijles in een automaat. Lessen kan je bij ons vanaf 20 euro door middel van losse lessen of je kunt een keuze maken uit een van de vier lespakketten die wij aanbieden. Plan nu een proefles! Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen