Rijschool Maastricht

Home / Rijschool Maastricht

Rijschool Maastricht

Lady Rijles verwelkomt jou bij haar rijschool in Maastricht! Woon jij in Zuid-Limburg en ben je op zoek naar een rijschool speciaal voor vrouwen? Kijk niet verder, hier moet je wezen.

Autorijschool Maastricht

Ben jij er klaar voor om Limburg te verkennen met jezelf achter het stuur? Tijd om rijles te nemen bij een rijschool dat een heleboel ervaring heeft en werkt met enthousiaste instructeurs die met liefde jou de kunst van het autorijden willen bijbrengen. Als je denkt dat het halen van je rijbewijs duur is, dan heb je het mis. Wij bieden namelijk al rijlessen aan vanaf 20 euro.

Jouw wensen en eisen

Als je het besluit gaat maken bij welke rijschool je wilt gaan lessen, wil je natuurlijk wel een opleiding die voldoet aan jouw wensen, maar die ook luistert naar jouw wensen. Bij onze Lady Rijles rij-opleiding in Maastricht kun je ook terecht voor spoedopleidingen en rijles met een automaat in plaats van schakelauto. Daarnaast volg je rijles op jouw eigen leertempo en onder de beste begeleiding van de leukste instructeurs. Een proefles inplannen of meer informatie opvragen over onze rijlessen? Bellen kan naar 06 – 432 56 990 of als je liever een mailtje stuurt mag dat naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.