De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Maastricht

Rijschool Maastricht

Lady Rijles verwelkomt jou bij haar rijschool in Maastricht! Woon jij in Zuid-Limburg en ben je op zoek naar een rijschool speciaal voor vrouwen? Kijk niet verder, hier moet je wezen.

Autorijschool Maastricht

Ben jij er klaar voor om Limburg te verkennen met jezelf achter het stuur? Tijd om rijles te nemen bij een rijschool dat een heleboel ervaring heeft en werkt met enthousiaste instructeurs die met liefde jou de kunst van het autorijden willen bijbrengen. Als je denkt dat het halen van je rijbewijs duur is, dan heb je het mis. Wij bieden namelijk al rijlessen aan vanaf 20 euro.

Jouw wensen en eisen

Als je het besluit gaat maken bij welke rijschool je wilt gaan lessen, wil je natuurlijk wel een opleiding die voldoet aan jouw wensen, maar die ook luistert naar jouw wensen. Bij onze Lady Rijles rij-opleiding in Maastricht kun je ook terecht voor spoedopleidingen en rijles met een automaat in plaats van schakelauto. Daarnaast volg je rijles op jouw eigen leertempo en onder de beste begeleiding van de leukste instructeurs. Een proefles inplannen of meer informatie opvragen over onze rijlessen? Bellen kan naar 06 – 432 56 990 of als je liever een mailtje stuurt mag dat naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen