Rijschool Nieuwegein

Home / Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Met een rijbewijs kan jij de hele wereld aan! Maar dan moet je wel eerst dat roze pasje weten te scoren. Weet jij al bij welke rijschool je dat gaat doen?

Persoonlijke rijles

Voor het eerst in zelf rijden in je eigen stad is natuurlijk best wel spannend, maakt niet uit of je 16,5 bent of al wat ouder. Met een opleiding van Lady Rijles ga je een goede toekomst tegemoet wat betreft autorijden. De leerling staat bij ons centraal en door te werken met de leerlingkaart weet jij precies hoeveel werk je nog moet verrichten met jouw rij-instructeur totdat je examen kan doen en dat roze pasje gaat bemachtigen.

Autorijschool Nieuwegein

Wij laten je pas praktijkexamen doen als je daar klaar voor bent en je in module 4 van de RIS opleiding bevindt. Dit kan een paar weken duren, maar ook maar een paar dagen. Met een spoedopleiding van 3 dagen kun je razendsnel je rijbewijs bij ons halen. Naast rijles met een schakelauto kun je ook rijles krijgen in een automaat. Als je graag wat meer informatie over onze rijschool of rijlessen wilt hebben, kijk dan verder op onze website, stuur een mailtje naar info@ladyrijles.nl of bel 06 – 432 56 990.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.