De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Met een rijbewijs kan jij de hele wereld aan! Maar dan moet je wel eerst dat roze pasje weten te scoren. Weet jij al bij welke rijschool je dat gaat doen?

Persoonlijke rijles

Voor het eerst in zelf rijden in je eigen stad is natuurlijk best wel spannend, maakt niet uit of je 16,5 bent of al wat ouder. Met een opleiding van Lady Rijles ga je een goede toekomst tegemoet wat betreft autorijden. De leerling staat bij ons centraal en door te werken met de leerlingkaart weet jij precies hoeveel werk je nog moet verrichten met jouw rij-instructeur totdat je examen kan doen en dat roze pasje gaat bemachtigen.

Autorijschool Nieuwegein

Wij laten je pas praktijkexamen doen als je daar klaar voor bent en je in module 4 van de RIS opleiding bevindt. Dit kan een paar weken duren, maar ook maar een paar dagen. Met een spoedopleiding van 3 dagen kun je razendsnel je rijbewijs bij ons halen. Naast rijles met een schakelauto kun je ook rijles krijgen in een automaat. Als je graag wat meer informatie over onze rijschool of rijlessen wilt hebben, kijk dan verder op onze website, stuur een mailtje naar info@ladyrijles.nl of bel 06 – 432 56 990.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]