De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Nijmegen

Rijschool Nijmegen

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Nijmegen en een met vrouwelijke instructrices? Dan zit je bij Lady Rijles goed. Voor vrouwen en door vrouwen, wij zorgen dat jij een veilige toekomst op de weg tegemoet gaat.

Autorijschool Nijmegen

Rijles is natuurlijk best spannend. Daarom doen we er bij Lady Rijles zoveel mogelijk aan om het makkelijk te maken. Een vaste instructeur, altijd dezelfde auto en een ontspannen sfeer in de auto. Onze rijschool werkt met de vier modules van RIS om jou de ultieme begeleiding te geven die je nodig hebt en waarmee we op jouw leertempo alles afgaan van bediening van de auto tot moeilijke verkeerssituaties.

Kies Lady Rijles

Waarom zou je kiezen voor onze Lady Rijles rijschool in Nijmegen en omgeving? Hieronder alle redenen om bij onze rijschool in Nijmegen te komen lessen:

  • Hoog slagingspercentage
  • Spoedopleidingen van 3 dagen
  • Keuze uit vier lespakketten of losse lessen
  • Rijlessen in een automaat in plaats van schakelauto
  • Autorijden vanaf 16,5
  • Een RIS opleiding
  • Betalen in termijnen

Voor meer informatie over onze rijlessen kun je bellen naar 06 – 432 56 990 of mailen naar info@ladyrijles.nl. Plan vandaag nog een proefles in.

Rijschool Nijmegen
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Goedkope rijlessen Nijmegen

Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede en goedkope rijschool in Nijmegen! Lady Rijles biedt haar beste cursussen aan die speciaal zijn ontworpen om je zo snel mogelijk op weg te helpen naar het behalen van je rijbewijs.

Je kunt altijd rijles krijgen van een vaste instructeur. De feedback die je aan het eind van elke les krijgt, laat je precies weten wat er goed ging, waar je zwakke punten liggen en hoe vaak je moet oefenen voor de volgende keer! Wij bieden een flexibele planning, zodat het gemakkelijk is voor zowel jezelf als onze instructeurs. Vraag om meer informatie of plan direct een proefles. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel 06-43 25 69 90 of mail naar: info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Nijmegen en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]