Rijschool Oss

Home / Rijschool Oss

Rijschool Oss

Wil jij graag dat roze pasje in je portemonnee stoppen en zelf een roadtrip doen? Kom dan lessen bij onze Lady Rijles rij-opleiding in Oss en maak de wegen veilig!

Rijles Oss

Ben jij klaar om te starten met je rijles? Voor de auto, automaat rijlessen, spoedopleiding en theorie-examens helpen wij je graag. Ook kun je bij ons aankloppen voor speciale rijles voor mensen met faalangst of een opfriscursus. Wij zijn hier om je te helpen en te begeleiden zodat jij straks terug kan kijken op je rij-opleiding als een super leuke periode.

Autorijschool Oss

Wil jij je rijbewijs halen op de beste manier, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij ons kun je een rij-opleiding volgen die maar een paar weken hoeft te duren, of zelfs enkele dagen! Er is de optie voor gespreide betalingsmogelijkheden en de vier modules van RIS vormen de basis van ons succes, wat weer leidt tot jouw succes. Onze voordelen: lessen vanaf 20 euro, autorijden vanaf 16,5, voordelige lespakketten, een heleboel kennis en persoonlijke begeleiding. Waar twijfel je nog over, aankomende student? Bel 06 – 432 56 990 om je proefles in te plannen met een van onze instructeurs of mail info@ladyrijles.nl

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.