De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Oss

Rijschool Oss

Wil jij graag dat roze pasje in je portemonnee stoppen en zelf een roadtrip doen? Kom dan lessen bij onze Lady Rijles rij-opleiding in Oss en maak de wegen veilig!

Rijles Oss

Ben jij klaar om te starten met je rijles? Voor de auto, automaat rijlessen, spoedopleiding en theorie-examens helpen wij je graag. Ook kun je bij ons aankloppen voor speciale rijles voor mensen met faalangst of een opfriscursus. Wij zijn hier om je te helpen en te begeleiden zodat jij straks terug kan kijken op je rij-opleiding als een super leuke periode.

Autorijschool Oss

Wil jij je rijbewijs halen op de beste manier, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij ons kun je een rij-opleiding volgen die maar een paar weken hoeft te duren, of zelfs enkele dagen! Er is de optie voor gespreide betalingsmogelijkheden en de vier modules van RIS vormen de basis van ons succes, wat weer leidt tot jouw succes. Onze voordelen: lessen vanaf 20 euro, autorijden vanaf 16,5, voordelige lespakketten, een heleboel kennis en persoonlijke begeleiding. Waar twijfel je nog over, aankomende student? Bel 06 – 432 56 990 om je proefles in te plannen met een van onze instructeurs of mail info@ladyrijles.nl

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]