Rijschool Roermond

Home / Rijschool Roermond

Rijschool Roermond

Op zoek naar een rijschool in Roermond die aan jouw wensen en eisen voldoet én zorgt voor een hele leuke rijperiode? Bij onze Lady Rijles rijschool in Roermond krijg je rijles van een super leuke instructeur en gaan wij samen jou ons best doen om dat roze pasje te scoren.

Autorijschool Roermond

Wij bieden verschillende rij-opleidingen aan bij onze rijschool in Roermond. Zo kun je kiezen uit reguliere rijlessen met een schakelauto of automaat, spoedcursussen van drie dagen of speciale trainingen voor mensen die met faalangst kampen. Onze instructeurs hebben een heleboel ervaring en zijn erg gepassioneerd over hetgeen wat ze doen. Ze geven jou daarom persoonlijke aandacht en begeleiding en door middel van jouw leerlingkaart kun je precies zien wat je nog moet verbeteren en waar je goed in bent.

Proefles Roermond

Door onze hoge slagingspercentage kunnen wij jou verzekeren van dat roze pasje aan het eind van de rit. Zo snel mogelijk examen doen? Les dan meerdere keren per week, zodat je super snel kan afrijden. Betalen kan in termijnen, dus je kunt al meteen beginnen! Interesse? Doe nu een vrijblijvende proefles bij ons. Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl om je eerste les in te plannen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.