De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Roermond

Rijschool Roermond

Op zoek naar een rijschool in Roermond die aan jouw wensen en eisen voldoet én zorgt voor een hele leuke rijperiode? Bij onze Lady Rijles rijschool in Roermond krijg je rijles van een super leuke instructeur en gaan wij samen jou ons best doen om dat roze pasje te scoren.

Autorijschool Roermond

Wij bieden verschillende rij-opleidingen aan bij onze rijschool in Roermond. Zo kun je kiezen uit reguliere rijlessen met een schakelauto of automaat, spoedcursussen van drie dagen of speciale trainingen voor mensen die met faalangst kampen. Onze instructeurs hebben een heleboel ervaring en zijn erg gepassioneerd over hetgeen wat ze doen. Ze geven jou daarom persoonlijke aandacht en begeleiding en door middel van jouw leerlingkaart kun je precies zien wat je nog moet verbeteren en waar je goed in bent.

Proefles Roermond

Door onze hoge slagingspercentage kunnen wij jou verzekeren van dat roze pasje aan het eind van de rit. Zo snel mogelijk examen doen? Les dan meerdere keren per week, zodat je super snel kan afrijden. Betalen kan in termijnen, dus je kunt al meteen beginnen! Interesse? Doe nu een vrijblijvende proefles bij ons. Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl om je eerste les in te plannen.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]