Goedkope rijlessen Schiedam

Home / Goedkope rijlessen Schiedam

Rijschool Schiedam

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope rijschool in Schiedam en omstreken? Bij Lady Rijles betaal je 20 euro per rijles. Wij hebben enthousiaste, vakkundige rij-instructeurs die jou op een leuke manier aan je rijbewijs helpen.

Iedere leerling is anders. Dankzij ervaring en expertise weten onze rij-instructeurs altijd een aanpak te vinden die aansluit bij jou behoeften. Eerlijkheid en geduld zijn daarbij onze sleutelwoorden.  Bij ons ben je geen nummer, maar heb je een vaste rij-instructeur die jou persoonlijk kent. Na afloop van elke rijles bespreekt hij met jou waar de verbeterpunten zitten.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om losse rijlessen te volgen of te kiezen voor een rij-lespakket. De rijlessen zijn 50 minuten en meestal wordt er gereden in bloklessen van 100 minuten. Ook kun je in termijnen betalen. Ideaal voor studenten die wat minder te besteden hebben. Als je met spoed je rijbewijs wilt halen, kies je voor een spoedcursus. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden! Tot slot kun je bij ons theoriecursussen volgen om al in 3 dagen je theoriebewijs te halen.

Waar wacht je nog op? Vraag nu om een vrijblijvende proefles en ervaar zelf waarom Lady Rijles de geschikte keus voor jou is! Bel  06-43 25 69 90 of mail naar info@ladyrijles.nl

 

Meer informatie:

>>Autorijles pakketten en tarieven

>>Betaalmogelijkheden per rijles

>>Het nieuwe rijden

>>Goedkope rijlessen (20,- euro per rijles) 

>>Contact rijschool Lady Rijles

 

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.