De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Goedkope rijlessen Schiedam

Rijschool Schiedam

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope rijschool in Schiedam en omstreken? Bij Lady Rijles betaal je 20 euro per rijles. Wij hebben enthousiaste, vakkundige rij-instructeurs die jou op een leuke manier aan je rijbewijs helpen.

Iedere leerling is anders. Dankzij ervaring en expertise weten onze rij-instructeurs altijd een aanpak te vinden die aansluit bij jou behoeften. Eerlijkheid en geduld zijn daarbij onze sleutelwoorden.  Bij ons ben je geen nummer, maar heb je een vaste rij-instructeur die jou persoonlijk kent. Na afloop van elke rijles bespreekt hij met jou waar de verbeterpunten zitten.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om losse rijlessen te volgen of te kiezen voor een rij-lespakket. De rijlessen zijn 50 minuten en meestal wordt er gereden in bloklessen van 100 minuten. Ook kun je in termijnen betalen. Ideaal voor studenten die wat minder te besteden hebben. Als je met spoed je rijbewijs wilt halen, kies je voor een spoedcursus. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden! Tot slot kun je bij ons theoriecursussen volgen om al in 3 dagen je theoriebewijs te halen.

Waar wacht je nog op? Vraag nu om een vrijblijvende proefles en ervaar zelf waarom Lady Rijles de geschikte keus voor jou is! Bel  06-43 25 69 90 of mail naar info@ladyrijles.nl

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]