De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Goedkope rijlessen Schiedam

Rijschool Schiedam

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope rijschool in Schiedam en omstreken? Bij Lady Rijles betaal je 20 euro per rijles. Wij hebben enthousiaste, vakkundige rij-instructeurs die jou op een leuke manier aan je rijbewijs helpen. Samen zorgen we ervoor dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt op de juiste manier!

Lessen bij Rijschool Schiedam

Iedere leerling is anders. Dankzij ervaring en expertise weten onze rij-instructeurs altijd een aanpak te vinden die aansluit bij jouw behoeften. Eerlijkheid en geduld zijn daarbij onze sleutelwoorden. Bij ons ben je geen nummer, maar heb je een vaste rij-instructeur die jou persoonlijk kent. Na afloop van elke rijles bespreekt hij met jou waar de verbeterpunten zitten. Elke les wordt aangepast op de behoeften die jij nodig hebt. Hierdoor leer je op een manier autorijden die voor jou het beste werkt en is je slagingskans een stuk hoger. Daarnaast is het bij ons verplicht een proefles te doen. Door middel van een proefles kunnen onze ervaren instructeurs goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt, daardoor kun je het juiste pakket kiezen en betaal je niet te veel! 

Mogelijkheden bij Lady Rijles

Je hebt bij ons de mogelijkheid om losse rijlessen te volgen of te kiezen voor een rijlespakket. De rijlessen zijn 50 minuten maar vaak  wordt er gereden in bloklessen van 100 minuten. Door langer achter elkaar te rijden krijg je een beter gevoel bij het autorijden. Hierdoor leer je sneller en kom je meer verschillende situaties tegen. Ook kun je in termijnen betalen. Ideaal voor studenten die wat minder te besteden hebben. Als je met spoed je rijbewijs wilt halen, kies je voor een spoedcursus. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden! Tot slot kun je bij ons theoriecursussen volgen om al in drie dagen je theorie te halen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij rijschool Schiedam. 

Waarom rijschool Schiedam

Naast de ervaren instructeurs en vele mogelijkheden vind je nog enkele voordelen het volgens van rijles bij Lady Rijles rijschool Schiedam: 

  • Scherpe prijzen;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Spoedopleidingen;
  • Speciaal voor vrouwen;
  • Betalen in termijnen;
  • RIS/Rijopleiding in stappen.

Bij Lady Rijles maken we gebruik van de RIS opleidingen en hebben wij enkel ervaren instructeurs. Hierdoor wordt jij optimaal voorbereid op het praktijkexamen dat je te wachten staat! Door elke les een feedbacksessie te houden kun je de volgende les jezelf verbeteren! In de feedbacksessie bespreek je met de instructeur wat er goed en minder goed ging. Daarnaast kun je zelf aangeven waar je nog meer tijd aan wilt besteden of wat je lastig vindt. De lessen worden geheel aangepast op jouw behoeften en gaan op jouw eigen tempo. Hierdoor kun je op een fijne en rustige manier leren autorijden. 

Rijlessen Schiedam

Ben jij klaar om de weg op te gaan met een van onze instructeurs en alles te leren over het verkeer en de auto? Waar wacht je nog op? Vraag nu om een proefles aan bij rijschool Schiedam en ervaar zelf waarom Lady Rijles de geschikte keus voor jou is! Bel  06-43 25 69 90 of mail naar info@ladyrijles.nl Hopelijk tot snel bij Lady Rijles! 

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]