Rijschool Spijkenisse – 20,- per rijles

Home / Rijschool Spijkenisse – 20,- per rijles

Goedkope Rijschool Spijkenisse

Wil jij een rijschool waar je van op aan kunt? Lady Rijles is een vrouwvriendelijke, betrouwbare rijschool die al jarenlang zorgt voor geslaagde rijopleidingen. Onze ervaren rij-instructeurs weten precies hoe ze jou moeten helpen voor een succesvol resultaat.

Jij krijgt altijd een vaste rij-instructeur. Omdat wij een relatief kleine rijschool zijn, is de instructeur goed op de hoogte van jouw ontwikkelingen in het rijden. Zo zorgen wij voor een persoonlijke en effectieve rijopleiding waar jij straks met plezier op terug kunt kijken. De auto waarin je rijdt is modern, comfortabel en rookvrij. Hierdoor zit jij lekker achter het stuur.

Wij geven bloklessen van 100 minuten. Als je graag voordelig uit bent, kies je voor een van onze rij-lespakketten. Er is er al een beschikbaar vanaf 10 rijlessen. Door middel van een proefles geeft de rij-instructeur jou advies welk pakket het meest geschikt is. Wij bieden ook theoriecursussen aan in verschillende soorten en maten. Wanneer je écht snel je rijbewijs wilt halen, kun je kiezen voor een  spoedopleidingen van 3, 5 of 10 dagen. Hier betaal je geen extra kosten voor!

Ben je enthousiast geworden over Lady Rijles of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-43 25 69 90 of info@ladyrijles.nl. Wij zullen je direct helpen!

 

Meer informatie:

>>Autorijles pakketten en tarieven

>>Betaalmogelijkheden per rijles

>>Het nieuwe rijden

>>Goedkope rijlessen (20,- euro per rijles) 

>>Contact rijschool Lady Rijles

 

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.