De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Spijkenisse

Goedkope Rijschool Spijkenisse

Wil jij een rijschool waar je van op aan kunt? Lady Rijles is een vrouwvriendelijke, betrouwbare rijschool die al jarenlang zorgt voor geslaagde rijopleidingen. Onze ervaren rij-instructeurs weten precies hoe ze jou moeten helpen voor een succesvol resultaat.

Jij krijgt altijd een vaste rij-instructeur. Omdat wij een relatief kleine rijschool zijn, is de instructeur goed op de hoogte van jouw ontwikkelingen in het rijden. Zo zorgen wij voor een persoonlijke en effectieve rijopleiding waar jij straks met plezier op terug kunt kijken. De auto waarin je rijdt is modern, comfortabel en rookvrij. Hierdoor zit jij lekker achter het stuur.

Wij geven bloklessen van 100 minuten. Als je graag voordelig uit bent, kies je voor een van onze rij-lespakketten. Er is er al een beschikbaar vanaf 10 rijlessen. Door middel van een proefles geeft de rij-instructeur jou advies welk pakket het meest geschikt is. Wij bieden ook theoriecursussen aan in verschillende soorten en maten. Wanneer je écht snel je rijbewijs wilt halen, kun je kiezen voor een  spoedopleidingen van 3, 5 of 10 dagen. Hier betaal je geen extra kosten voor!

Ben je enthousiast geworden over Lady Rijles of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-43 25 69 90 of info@ladyrijles.nl. Wij zullen je direct helpen!

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]