De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Tilburg

Rijschool Tilburg

Woonachting in de omgeving Tilburg en wil je graag beginnen met rijlessen? Met onze Lady Rijles rijschool in Tilburg ben jij binnen de kortste keren een volleerd automobilist.

Autorijschool Tilburg

Onze instructeurs van Lady Rijles hebben onwijs veel ervaring en plezier in hun werk en dragen graag een steentje bij om jouw ook de kunst van het autorijden onder de knie te krijgen. Wij werken met de RIS opleiding waardoor we een hoog slagingspercentage hebben en jij straks vol zelfvertrouwen dat praktijkexamen doet. Wij bij Lady Rijles willen jou veilig de weg opsturen, maar ook vol zelfvertrouwen.

Lady Rijles mogelijkheden

We bieden een hoop mogelijkheden aan bij onze Lady Rijles rijscholen. Onze rijschool in Tilburg heeft de volgende opties:

  • Een rijles vanaf 20 euro
  • Een lespakket of losse lessen
  • Hoog slagingspercentage
  • Een RIS opleiding
  • Spoedopleidingen van 3 dagen
  • Het betalen in termijnen
  • Rijles in een automaatauto
  • Rijles voor vrouwen met faalangst

Heb je ook zo’n zin gekregen om bij ons te komen lessen? Wij zien je graag tegemoet op de bestuurdersstoel van een van onze comfortable auto’s. Vraag vandaag nog een proefles aan door te bellen (06 – 432 56 990) of te mailen (info@ladyrijles.nl). Ook al geven we rijles onder het motto ‘speciaal voor vrouwen,’ we kunnen net zo goed rijden als mannen.

Rijschool Tilburg
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Goedkope rijlessen Tilburg

Ben je al een tijdje op zoek naar een goede en goedkope rijschool in de omgeving van Tilburg? Dan is je zoektocht voorbij! Lady Rijles biedt cursussen van wereldklasse om iedereen achter het stuur te krijgen. Vraag vandaag nog een proefles aan.

Je krijgt les van een vriendelijke en goed geïnformeerde instructeur. De feedback aan het einde van elke les helpt u te begrijpen wat er goed ging, evenals eventuele gebieden die voor verbetering vatbaar zijn – dit alles in de aanloop naar uw uiteindelijke doel: een expert bestuurder worden! Met flexibele tijden beschikbaar voor lessen (je kunt kiezen hoe vaak).

Onze lesblokken zijn 100 minuten lang en er is een voordelig pakket voor 10 lessen. Als theorielessen je helpen om je voor te bereiden op het examen, bieden wij ook 3-daagse cursussen aan! Er zijn geen extra kosten aan verbonden, dus aarzel niet en schrijf je vandaag nog in bij onze autorijschool in Tilburg van Lady Rijles.

Vraag om meer informatie of plan direct een proefles. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel 06-43 25 69 90 of mail naar: info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Tilburg en omgeving

De eerste keer dat je achter het stuur kruipt, kan het een beetje zenuwslopend zijn. Maar we zijn hier voor jouw steun en willen ervoor zorgen dat elke student vertrouwen krijgt in hun vaardigheden als ze rijden.

Je kunt beginnen met rijlessen zodra je 16,5 jaar of ouder bent, en als het een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten maak je dan geen zorgen want we bieden ook opfriscursussen aan om te helpen je vaardigheden weer op peil te krijgen!

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]