De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht

Ben jij een vrouw van 16,5 jaar of ouder en wil je graag leren autorijden in de omgeving Utrecht? Dan ben je bij onze rijschool Utrecht op de juiste plek! Wij zijn een rijschool speciaal voor vrouwen en creëren een fijne plek voor iedereen die auto wil leren rijden! Vraag vandaag nog een proefles aan en ga snel de weg op als zelfstandig automobilist! 

Ervaring bij Lady Rijles

Door jarenlange ervaring en kennis heeft onze rijschool een hoog slagingspercentage. Bij ons lessen betekent gemakkelijk je praktijkexamen halen. Onze ervaren instructeurs stomen je helemaal klaar voor het examen en kennen alle kneepjes van het vak. Hierdoor is jouw slagingspercentage nog hoger! Onze rij-instructeurs werken met de vier modules van RIS. Hierdoor leer je op jouw eigen tempo autorijden. Wij vinden het erg belangrijk dat je op een fijne manier leert autorijden. Dit zie je later ook terug in de manier van rijden en zorgt voor meer veiligheid op de weg! 

Mogelijkheden rijschool Utrecht

Wij bieden meer dan alleen reguliere rijles! Hieronder vind je de grootste voordelen van rijden bij Lady Rijles: 

  • Lessen al vanaf 20 euro;
  • Keuze uit pakketten of losse lessen;
  • Zeer hoog slagingspercentage;
  • Een spoedopleiding van 3 dagen;
  • Rijlessen onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’;
  • RIS/Rijopleiding in stappen;
  • Rijles vanaf 16,5 jaar bij onze rijschool Utrecht;
  • Betalen in termijnen.

Wij bieden de beste en betaalbare cursussen voor vrouwen in Utrecht. Het maakt niet uit of het de eerste keer is dat je in de auto stapt of dat je bestaande vaardigheden wilt verbeteren. Onze ervaren rij-instructeurs verzorgen fijne rijlessen, afgestemd op jouw behoeften. Zo leer je op een gepaste manier rijden en word je voorbereid op het praktijkexamen. 

Aanbod Lady Rijles

Bekijk ons aanbod aan cursussen, te beginnen met bloklessen van 100 minuten. Je kunt bij ons ook kiezen voor losse rijlessen of profiteren van de voordelige pakketten die beschikbaar zijn. Naast normale rijlessen bieden wij ook verschillende spoedcursussen aan om je extra snel voor te bereiden op de examens van het CBR.

Wij werken bij rijschool Utrecht met vaste instructeurs. Je hebt dus altijd dezelfde instructeur en dezelfde auto. Op deze manier wen je aan de auto waarin je examen gaat doen en weet je precies wat je kunt verwachten van de instructeur. Samen bespreek je elke les hoe het ging en wat je volgende keer beter kunt doen! Hierdoor leer je snel van fouten en kun je optimaal leren! 

Goedkoop rijlessen

Met een tarief vanaf 20 euro per uur zijn wij een goedkope rijschool in de omgeving Utrecht. Bij ons leer je autorijden van ervaren instructeurs die zich aanpassen aan jou! Samen zorgen we ervoor dat je het rijbewijs snel binnen hebt. Tevens bieden we verschillende spoedpakketten aan om snel je rijbewijs te halen. 

Begin nu bij rijschool Utrecht

Ben jij klaar om te beginnen met rijlessen? Bij Lady Rijles kun je vandaag nog een proefles inplannen en zo snel mogelijk beginnen met rijles. Samen zorgen we voor zelfverzekerde en verstandige vrouwen achter het stuur. Neem contact op via 06 432 56 990 of info@ladyrijles.nl

Rijschool Utrecht
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Utrecht en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]