De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht

Ben jij een vrouw, 16,5 of ouder en wil jij graag de wegen in Utrecht verkennen per auto? Vraag nu een proefles aan bij onze Lady Rijles rijschool in Utrecht en ga als zelfstandige automobilist de weg op.

Autorijschool Utrecht

Door jarenlange ervaring en kennis heeft onze rijschool een hoog slagingspercentage. Als je bij ons komt lessen, ben je ervan verzekerd dat jij jouw praktijkexamen met gemakt haalt. Wij bij Lady Rijles maken gebruik van ervaren instructeurs die werken met de vier modules van RIS. Daardoor heb jij rijles op jouw eigen leertempo.

De mogelijkheden van Lady Rijles

Wie bieden meer aan dan alleen reguliere rijles. Bekijk onze mogelijkheden en opties hieronder:

  • Les vanaf 20 euro
  • Keuze uit een lespakket of losse lessen
  • Zeer hoog slagingspercentage
  • Een spoedopleiding van 3 dagen
  • Rijlessen onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’
  • RIS/Rijopleiding In Stappen
  • Rijles vanaf 16,5
  • Mogelijkheid om in verschillende termijnen te betalen

Wil jij ook graag de weg op en iedereen jouw rijkunsten laten zien? Je kunt ons vandaag nog bellen of mailen om een proefles te plannen. Ons telefoonnummer is 06 – 432 56 990 en voor mailtjes kun je terecht bij info@ladyrijles.nl. Samen zorgen we voor zelfverzekerde en verstandige vrouwen achter het stuur.

Rijschool Utrecht
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Goedkope rijlessen in Utrecht

Lady Rijles is een rijschool die de beste en meest betaalbare cursussen voor vrouwen in Utrecht aanbiedt. Of je nu wilt leren rijden of je bestaande vaardigheden wilt verbeteren, onze vriendelijke medewerkers helpen je op weg met wat nodig is om een expert achter het stuur te worden!

Jouw succes is onze prioriteit. Wij geven je de kans om te leren met een instructeur die eerlijke feedback zal geven bij elke sessie, zodat we samen eventuele uitdagingen kunnen overwinnen op je weg naar het passeren van het rijexamen!

Bekijk ons aanbod aan cursussen, te beginnen met bloklessen van 100 minuten. Je kunt ook kiezen voor losse rijlessen of profiteren van de voordelige pakketten die beschikbaar zijn – de keuze is aan jou! Voor degenen die meer willen dan alleen oefenexamens, maar ook een diepgaand inzicht willen in hoe voertuigen mechanisch werken en in theoretische kennis over onderwerpen zoals verkeersborden, enz., bieden wij spoedcursus opties van 3 dagen (perfect als je een snelle voorbereiding nodig hebt).

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Utrecht en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]