Rijschool Veenendaal

Home / Rijschool Veenendaal

Rijschool Veenendaal

Wil jij je rijbewijs halen in Veenendaal of omgeving? Kom dan lessen bij Lady Rijles! Wij bieden de hoogste kwaliteit rijlessen met enthousiaste instructeurs onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’

Rij-opleiding Veenendaal

Of het nu gaat om normale autorijles, een spoedopleiding of les met een automaat, een rij-opleiding doe je waarschijnlijk maar een keer in je leven. Daarom is het van belang dat je niet alleen een hoop leert en veilig het verkeer ingaat, maar dat je ook plezier hebt! Onze rij-instructeurs hebben een hoop liefde en enthousiasme voor hun vak en brengen dat graag op jou over met rijlessen op jouw eigen leertempo.

Autorijschool Veenendaal

Je kunt bij ons vrijblijvend een proefles inplannen. We geven van maandag tot zaterdag les in blokken van 30 of 50 minuten. Voor je het weet ben jij in het bezit van dat roze pasje dankzij de rij-opleiding van Lady Rijles. Wij bieden plezier, structuur en duidelijkheid in onze lessen en we kunnen je verzekeren van een hoog slagingspercentage en rij-opleiding op maat. Wil je graag meer weten over onze rijschool en rijlessen of weet je zeker dat je bij ons wilt komen lessen? Je kunt ons bellen op 06 – 432 56 990 of mailen naar info@ladyrijles.nl zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.