De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Veenendaal

Rijschool Veenendaal

Wil jij je rijbewijs halen in Veenendaal of omgeving? Kom dan lessen bij Lady Rijles! Wij bieden de hoogste kwaliteit rijlessen met enthousiaste instructeurs onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’

Rij-opleiding Veenendaal

Of het nu gaat om normale autorijles, een spoedopleiding of les met een automaat, een rij-opleiding doe je waarschijnlijk maar een keer in je leven. Daarom is het van belang dat je niet alleen een hoop leert en veilig het verkeer ingaat, maar dat je ook plezier hebt! Onze rij-instructeurs hebben een hoop liefde en enthousiasme voor hun vak en brengen dat graag op jou over met rijlessen op jouw eigen leertempo.

Autorijschool Veenendaal

Je kunt bij ons vrijblijvend een proefles inplannen. We geven van maandag tot zaterdag les in blokken van 30 of 50 minuten. Voor je het weet ben jij in het bezit van dat roze pasje dankzij de rij-opleiding van Lady Rijles. Wij bieden plezier, structuur en duidelijkheid in onze lessen en we kunnen je verzekeren van een hoog slagingspercentage en rij-opleiding op maat. Wil je graag meer weten over onze rijschool en rijlessen of weet je zeker dat je bij ons wilt komen lessen? Je kunt ons bellen op 06 – 432 56 990 of mailen naar info@ladyrijles.nl zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]