Rijschool Venlo

Home / Rijschool Venlo

Rijschool Venlo

Rijschool Lady Rijles is al jarenlang een begrip in Nederland en dé rijschool voor vrouwen die op zoek zijn naar een goede rijschool. Ben jij de volgende die wij de prachtige kunst van het autorijden mogen bijbrengen?

Autorijschool Venlo

Lady Rijles Venlo biedt als autorijschool verschillende manieren aan om jouw rijbewijs te halen. Er is natuurlijk de normale optie, maar je kunt ook dat roze pasje behalen via een spoedcursus of door een speciaal traject voor mensen met faalangst. Je kunt zelfs met een automaat lessen in plaats van met een schakelauto. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding bij iedere opleiding.

Rijbewijs Venlo

Om ervoor te zorgen dat jij zonder problemen die kilometers maakt om jouw rijbewijs te halen, werken we met een leerlingkaart wanneer je rijlessen bij ons gaat volgen. Hierin zetten we je vooruitgang en de dingen waar je nog aan moet werken, zodat je kunt zien waar je sterke kanten liggen en wat je nog moet verbeteren. Jij slaagt zo geheid! We geven rijles van:

  • Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Wil je graag meer informatie of je registeren bij ons? Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl zodat wij jou helpen met het behalen van dat felbegeerde roze pasje.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.