De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Venlo

Rijschool Venlo

Rijschool Lady Rijles is al jarenlang een begrip in Nederland en dé rijschool voor vrouwen die op zoek zijn naar een goede rijschool. Ben jij de volgende die wij de prachtige kunst van het autorijden mogen bijbrengen?

Autorijschool Venlo

Lady Rijles Venlo biedt als autorijschool verschillende manieren aan om jouw rijbewijs te halen. Er is natuurlijk de normale optie, maar je kunt ook dat roze pasje behalen via een spoedcursus of door een speciaal traject voor mensen met faalangst. Je kunt zelfs met een automaat lessen in plaats van met een schakelauto. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding bij iedere opleiding.

Rijbewijs Venlo

Om ervoor te zorgen dat jij zonder problemen die kilometers maakt om jouw rijbewijs te halen, werken we met een leerlingkaart wanneer je rijlessen bij ons gaat volgen. Hierin zetten we je vooruitgang en de dingen waar je nog aan moet werken, zodat je kunt zien waar je sterke kanten liggen en wat je nog moet verbeteren. Jij slaagt zo geheid! We geven rijles van:

  • Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Wil je graag meer informatie of je registeren bij ons? Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl zodat wij jou helpen met het behalen van dat felbegeerde roze pasje.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen