De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Venlo

Rijschool Venlo

Rijschool Lady Rijles is al jarenlang een begrip in Venlo en dé rijschool voor vrouwen die op zoek zijn naar een goede rijschool. Ben jij de volgende die wij de prachtige kunst van het autorijden mogen bijbrengen?

Autorijschool Venlo

Lady Rijles Venlo biedt als autorijschool verschillende manieren aan om jouw rijbewijs te halen. Er is natuurlijk de normale optie, maar je kunt ook dat roze pasje behalen via een spoedcursus of door een speciaal traject voor mensen met faalangst. Je kunt zelfs met een automaat lessen in plaats van met een schakelauto. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding bij iedere opleiding.

Rijbewijs Venlo

Om ervoor te zorgen dat jij zonder problemen die kilometers maakt om jouw rijbewijs te halen, werken we met een leerlingkaart wanneer je rijlessen bij ons gaat volgen. Hierin zetten we je vooruitgang en de dingen waar je nog aan moet werken, zodat je kunt zien waar je sterke kanten liggen en wat je nog moet verbeteren. Jij slaagt zo geheid! We geven rijles van:

  • Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Wil je graag meer informatie of je registeren bij ons? Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl zodat wij jou helpen met het behalen van dat felbegeerde roze pasje.

Rijschool Venlo
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Goedkope rijlessen Venlo

Natuurlijk, als je op zoek bent naar een betaalbare en goede rijschool in de omgeving van Venlo dan is Lady Rijles je beste optie. Ze biedt cursussen die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van vrouwelijke bestuurders te voldoen!

Je zult nooit rijles krijgen van een minderwaardige instructeur. Je feedback is eerlijk en je weet precies waar je je kunt verbeteren! De auto’s die we gebruiken voor onze studenten zijn schoon, modern met rookvrije luchtverfrissers zodat niets je in de weg staat om goed te leren rijden.

Wij bieden een scala aan rijopleidingen om je voor te bereiden op de weg die voor je ligt. Of het nu gaat om 10 lessen of 2 maanden, onze voordelige pakketten zullen je vaardigheden in een mum van tijd op peil brengen! En als er iets is waar we hier bij Lady Rijles goed in zijn, dan is het wel mensen helpen zich snel voor te bereiden zonder hun budget te overschrijden.

Vraag om meer informatie of plan direct een proefles. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel 06-43 25 69 90 of mail naar: info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Venlo en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]