Rijlessen Delft | 20,- euro per rijles

Home / Rijlessen Delft | 20,- euro per rijles

Rijschool Delft

Ben jij op zoek naar een aangename rijschool in Delft? Lady Rijles biedt jou de oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat hoogwaardige rijopleidingen te geven. Wij hebben gezellige rij-instructeurs die ervoor zorgen dat jij op jouw tempo je rijbewijs haalt!

Bij ons ben je verzekerd van een vaste rij-instructeur. Na elke rijles doorloopt deze samen met jou de pluspunten enreclamebureau online bedrijfspromotie van jouw rijles. Zo weet jij precies wat er goed ging en hoe ver jij al bent. De leswagen waarin je rijdt is comfortabel en goed onderhouden. Zo kun je op een veilige manier leren autorijden. Ook bieden wij een ruim aanbod aan rij-lespakketten. Wij snappen het als je een rij-lespakket niet volledig van tevoren kunt betalen. Daarom is er bij ons de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Door middel van een gratis proefles kom je erachter welk rij-lespakket bij jou past. Vraag naar de mogelijkheden of plan meteen een proefles via: 06-43 25 69 90 of info@ladyrijles.nl

 

Meer informatie:

>>Autorijles pakketten en tarieven

>>Betaalmogelijkheden per rijles

>>Het nieuwe rijden

>>Goedkope rijlessen (20,- euro per rijles) 

>>Contact rijschool Lady Rijles

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.