Rijschool Zeeland

Home / Rijschool Zeeland

Rijschool Zeeland

Lady Rijles heeft verschillende rijscholen in Zeeland om speciaal rijles te bieden aan vrouwen. Ben jij een vrouw, woonachting in Zeeland en ouder dan 16,5? Kom dan nu bij ons lessen!

Autorijschool Zeeland

Tijd om de auto in te stappen en de wegen van de provincie Zeeland te verkennen! Wil jij ook zo graag leren autorijden? Meld je aan bij Lady Rijles voor een proefles en ga met ons de weg op. Wij geven al rijles vanaf 20 euro! Volg reguliere autorijlessen waarbij we rijden aan de hand van de vier RIS modules of doe een 3-daagse spoedopleiding als je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt hebben.

Rijles plaatsen

Lady Rijles heeft rij-intructeurs in de volgende plaatsen:

  • Rijles Middelburg
  • Rijles Terneuzen
  • Rijles Vlissingen

Liever geen rijles in een schakelauto? Geen zorgen, we bieden ook lessen aan in een automaat. Daarnaast geven we je ook de mogelijkheid om een opfriscursus te volgen als je al een tijdje niet meer hebt gereden en ook als je faalangst hebt en daarom niet de weg op durft, kunnen wij je door een speciaal traject daarmee helpen. Wacht niet langer en bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl om een afspraak te maken voor je eerste rijles met Lady Rijles Zeeland.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.