Rijschool Zeist

Home / Rijschool Zeist

Rijschool Zeist

Bij Lady Rijles bieden we je een hoge kwaliteit opleiding voorzien van een hoog slagingspercentage. Dit doen wij door naar de leerling te kijken en te werken met de vier modules van RIS, zodat jij op je eigen leertempo leert autorijden.

Autorijschool Zeist

Onze Lady Rijles rijschool in Zeist is gespecialiseerd in het geven van rijles voor vrouwen en door onze hoge slagingspercentage zitten een hoop vrouwen vol zelfvertrouwen op de bestuurdersstoel. Daarnaast geven we ook rijles aan vrouwen met faalangst en vrouwen die liever een automaat besturen dan een schakelauto. Wij zijn er ook voor als je snel je rijbewijs moet halen, namelijk met onze spoedopleiding van drie dagen.

Rijlessen Zeist

Wij geven rijles in Zeist en omgeving van maandag tot zaterdag en je bent vrij om je lessen in te plannen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je kunt lessen kiezen die 30 minuten of 50 minuten duren en hebt de optie om per termijn je lessen te betalen, zodat je meteen de weg op kunt. Als je een proefles wilt nemen bij ons kun je die vrijblijvend aan vragen door te bellen naar 06 – 432 56 990 of te mailen naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.