De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Zeist

Rijschool Zeist

Bij Lady Rijles bieden we je een hoge kwaliteit opleiding voorzien van een hoog slagingspercentage. Dit doen wij door naar de leerling te kijken en te werken met de vier modules van RIS, zodat jij op je eigen leertempo leert autorijden.

Autorijschool Zeist

Onze Lady Rijles rijschool in Zeist is gespecialiseerd in het geven van rijles voor vrouwen en door onze hoge slagingspercentage zitten een hoop vrouwen vol zelfvertrouwen op de bestuurdersstoel. Daarnaast geven we ook rijles aan vrouwen met faalangst en vrouwen die liever een automaat besturen dan een schakelauto. Wij zijn er ook voor als je snel je rijbewijs moet halen, namelijk met onze spoedopleiding van drie dagen.

Rijlessen Zeist

Wij geven rijles in Zeist en omgeving van maandag tot zaterdag en je bent vrij om je lessen in te plannen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je kunt lessen kiezen die 30 minuten of 50 minuten duren en hebt de optie om per termijn je lessen te betalen, zodat je meteen de weg op kunt. Als je een proefles wilt nemen bij ons kun je die vrijblijvend aan vragen door te bellen naar 06 – 432 56 990 of te mailen naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]