Rijopleiding Zoetermeer – 20,- per rijles

Home / Rijopleiding Zoetermeer – 20,- per rijles

Rijschool Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een goedkope rijschool in Zoetermeer? Lady Rijles is de nummer 1 rijschool op het gebied van klantgerichtheid, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit verhouding. Je betaalt 20 euro per rijles en daarnaast zijn wij speciaal gericht op vrouwen. Bij ons werken uitsluitend vriendelijke, geduldige rij-instructeurs die jou op de beste manier zullen helpen je rijbewijs te bemachtigen.

Bij ons krijg je altijd rijles van een vaste rij-instructeur, die jou tijdens en na elke les nuttige feedback geeft. De rijlessen worden gegeven in een schone, moderne en rookvrije auto, zodat jij je prettig voelt tijdens het auto rijden. Ook kun je kiezen voor een automaat.

Een goede service staat bij ons voorop. Zo hebben wij hebben een ruim aanbod aan rij-lespakketten, zodat iedereen een passend pakket kan vinden. Voor wie veel haast heeft voorzien wij een spoedprogramma, waarbij je binnen 3 dagen al je rijbewijs kunt halen. Ook kun je bij ons een theoriecursus doen waardoor je gegarandeerd slaagt. Wil je met een rijopleiding beginnen maar kun je niet alles direct betalen? Kies dan voor de optie om te betalen in termijnen. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens. Bel 06-43 25 69 90 of stuur een e-mail: info@ladyrijles.nl, dan zien wij jou binnenkort op de weg!

 

Meer informatie:

>>Autorijles pakketten en tarieven

>>Betaalmogelijkheden per rijles

>>Het nieuwe rijden

>>Goedkope rijlessen (20,- euro per rijles) 

>>Contact rijschool Lady Rijles

 

 

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.