De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijopleiding Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een rijschool waarbij je niet alleen maar suffe rondjes rijdt? Dan zijn wij de match die je zoekt. Kom lessen bij Lady Rijles Zoetermeer en investeer in je autotoekomst.

Autorijschool Zoetermeer

Met rijscholen door het hele land kun jij bij jou in de buurt direct beginnen met lessen. Een rij-opleiding is een dure investering, dus wil je dat wel graag bij een goede rijschool volgen. Bij Lady Rijles krijg je rijlessen van ervaren instructeurs en profiteer je van al onze voordelen:

  • Gratis proefles
  • Rijles van 20 euro
  • Kiezen uit vier lespakketten of losse lessen
  • Rijden in een automaat
  • Faalangst rijles
  • RIS opleiding
  • Tussentijdse Toets
  • Je lessen betalen in termijnen

Persoonlijke rij-opleiding

Bij Lady Rijles kun je persoonlijke begeleiding van ons verwachten met iedere kilometer die je rijdt. We houden een leerlingkaart bij zodat we je vooruitgang kunnen zien en de dingen waaraan jij en je instructeur nog aan moeten werken. Samen met ons zorg jij ervoor dat jij straks veilig op de weg zit.
Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je graag een proefles plannen bij ons? Neem contact op door te bellen naar 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor jouw eerste rijles.

Rijschool Zoetermeer & omstreken

Ben jij op zoek naar een goedkope rijschool in Zoetermeer? Lady Rijles is de nummer 1 rijschool op het gebied van klantgerichtheid, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit verhouding. Je betaalt 20 euro per rijles en daarnaast zijn wij speciaal gericht op vrouwen. Bij ons werken uitsluitend vriendelijke, geduldige rij-instructeurs die jou op de beste manier zullen helpen je rijbewijs te bemachtigen.

Bij ons krijg je altijd rijles van een vaste rij-instructeur, die jou tijdens en na elke les nuttige feedback geeft. De rijlessen worden gegeven in een schone, moderne en rookvrije auto, zodat jij je prettig voelt tijdens het auto rijden. Ook kun je kiezen voor een automaat.

Een goede service staat bij ons voorop. Zo hebben wij hebben een ruim aanbod aan rij-lespakketten, zodat iedereen een passend pakket kan vinden. Voor wie veel haast heeft voorzien wij een spoedprogramma, waarbij je binnen 3 dagen al je rijbewijs kunt halen. Ook kun je bij ons een theoriecursus doen waardoor je gegarandeerd slaagt. Wil je met een rijopleiding beginnen maar kun je niet alles direct betalen? Kies dan voor de optie om te betalen in termijnen. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens. Bel 06-43 25 69 90 of stuur een e-mail: info@ladyrijles.nl, dan zien wij jou binnenkort op de weg!

Rijschool Zoetermeer
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Goedkope rijlessen Zoetermeer

Dus je bent op zoek naar een goede en goedkope rijschool in de omgeving van Zoetermeer? Lady Rijles biedt veel cursussen die aan je wensen zullen voldoen. Je kunt alles vinden van lessen over hoe je met auto’s moet beginnen tot gevorderde rijlessen, allemaal tegen zeer redelijke prijzen!

Met onze flexibele rijlessen, kun je kiezen hoe vaak je wilt rijden. De instructeur zal eerlijke feedback geven aan het einde van elke les, zodat we precies weten wat er goed ging en waar verbeteringen aandacht nodig hebben! Wij zorgen ook voor een schone en moderne auto voor jouw gemak.

We hebben een enorm aanbod van rijlessen perfect voor jou! Van 10 uur pakketten tot goedkope enkele les opties en spoed pakketten, we zijn er zeker van dat er iets is dat aan jouw behoeften zal voldoen. Vraag om meer informatie of plan direct een proefles. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel 06-43 25 69 90 of mail naar: info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Zoetermeer en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]