De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijopleiding Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een rijschool waarbij je niet alleen maar suffe rondjes rijdt? Dan zijn wij de match die je zoekt. Kom lessen bij Lady Rijles Zoetermeer en investeer in je autotoekomst.

Autorijschool Zoetermeer

Met rijscholen door het hele land kun jij bij jou in de buurt direct beginnen met lessen. Een rij-opleiding is een dure investering, dus wil je dat wel graag bij een goede rijschool volgen. Bij Lady Rijles krijg je rijlessen van ervaren instructeurs en profiteer je van al onze voordelen:

  • Gratis proefles
  • Rijles van 20 euro
  • Kiezen uit vier lespakketten of losse lessen
  • Rijden in een automaat
  • Faalangst rijles
  • RIS opleiding
  • Tussentijdse Toets
  • Je lessen betalen in termijnen

Persoonlijke rij-opleiding

Bij Lady Rijles kun je persoonlijke begeleiding van ons verwachten met iedere kilometer die je rijdt. We houden een leerlingkaart bij zodat we je vooruitgang kunnen zien en de dingen waaraan jij en je instructeur nog aan moeten werken. Samen met ons zorg jij ervoor dat jij straks veilig op de weg zit.
Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je graag een proefles plannen bij ons? Neem contact op door te bellen naar 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor jouw eerste rijles.

Rijschool Zoetermeer & omstreken

Ben jij op zoek naar een goedkope rijschool in Zoetermeer? Lady Rijles is de nummer 1 rijschool op het gebied van klantgerichtheid, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit verhouding. Je betaalt 20 euro per rijles en daarnaast zijn wij speciaal gericht op vrouwen. Bij ons werken uitsluitend vriendelijke, geduldige rij-instructeurs die jou op de beste manier zullen helpen je rijbewijs te bemachtigen.

Bij ons krijg je altijd rijles van een vaste rij-instructeur, die jou tijdens en na elke les nuttige feedback geeft. De rijlessen worden gegeven in een schone, moderne en rookvrije auto, zodat jij je prettig voelt tijdens het auto rijden. Ook kun je kiezen voor een automaat.

Een goede service staat bij ons voorop. Zo hebben wij hebben een ruim aanbod aan rij-lespakketten, zodat iedereen een passend pakket kan vinden. Voor wie veel haast heeft voorzien wij een spoedprogramma, waarbij je binnen 3 dagen al je rijbewijs kunt halen. Ook kun je bij ons een theoriecursus doen waardoor je gegarandeerd slaagt. Wil je met een rijopleiding beginnen maar kun je niet alles direct betalen? Kies dan voor de optie om te betalen in termijnen. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens. Bel 06-43 25 69 90 of stuur een e-mail: info@ladyrijles.nl, dan zien wij jou binnenkort op de weg!

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen