De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijopleiding Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een rijschool waarbij je niet alleen maar suffe rondjes rijdt? Dan zijn wij de match die je zoekt. Kom lessen bij Lady Rijles Zoetermeer en investeer in je toekomst. Bij ons leer je autorijden van ervaren instructeurs op je eigen tempo. Door onze lessen aan te passen aan jouw behoefte haal je zo snel mogelijk je rijbewijs. De instructeurs zorgen voor een fijne en rustgevende rijomgeving, hierdoor kun jij je volledig op de weg focussen. 

Autorijschool Zoetermeer

Met rijscholen door het hele land kun jij bij jou in de buurt direct beginnen met lessen. Een rijopleiding is een dure investering, dus wil je dat wel graag bij een goede rijschool volgen. Bij Lady Rijles krijg je rijlessen van ervaren instructeurs en profiteer je van al onze voordelen:

  • Gratis proefles;
  • Rijles van 20 euro;
  • Kiezen uit vier lespakketten of losse lessen;
  • Rijden in een automaat;
  • Faalangst rijles;
  • RIS opleiding;
  • Tussentijdse Toets;
  • Je lessen betalen in termijnen.

Persoonlijke rij-opleiding

Bij Lady Rijles rijschool Zoetermeer kun je persoonlijke begeleiding van ons verwachten met iedere kilometer die je rijdt. We houden een leerlingkaart bij zodat we je vooruitgang kunnen zien en de dingen waaraan jij en je instructeur nog aan moeten werken. Samen zorgen we ervoor dat jij straks veilig op de weg zit en met zelfvertrouwen achter het stuur stapt. Onze rijlessen zijn compleet afgestemd op jou! Hierdoor leer je effectief autorijden. Bij rijschool Zoetermeer krijg je altijd rijles van een vaste rij-instructeur, die jou tijdens en na elke les nuttige feedback geeft. De rijlessen worden gegeven in een schone, moderne en rookvrije auto, zodat jij je prettig voelt tijdens het rijden. Ook kun je kiezen voor een automaat.

Rijlessen in de omgeving Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een goedkope rijschool in Zoetermeer? Lady Rijles is de nummer 1 rijschool op het gebied van klantgerichtheid, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt bij onze rijschool Zoetermeer al lessen vanaf 20 euro per rijles, en daarnaast zijn wij speciaal gericht op vrouwen. Zo hebben we ook diverse vrouwelijke rijinstructeurs beschikbaar, mocht je om bepaalde redenen geen les willen hebben van een mannelijke instructeur.

Bij ons werken uitsluitend vriendelijke, geduldige rij-instructeurs die jou op de beste manier zullen helpen je rijbewijs te bemachtigen.

Met onze flexibele rijlessen, kun je kiezen hoe vaak je wilt rijden. De instructeur zal eerlijke feedback geven aan het einde van elke les, zodat we precies weten wat er goed ging en waar verbeteringen aandacht nodig hebben! Wij zorgen ook voor een schone en moderne auto voor jouw gemak.

Pakketten bij rijschool Zoetermeer

Een goede service staat bij ons voorop. Zo hebben wij een ruim aanbod aan rijlespakketten, zodat iedereen een passend pakket kan vinden. Voor wie veel haast heeft voorzien wij een spoed programma, waarbij je binnen drie dagen al je rijbewijs kunt halen. Ook kun je bij ons een theoriecursus doen waardoor je gegarandeerd slaagt. Wil je met een rijopleiding beginnen bij onze rijschool Zoetermeer maar kun je niet alles direct betalen? Kies dan voor de optie om te betalen in termijnen. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens. Bel 06-43 25 69 90 of stuur een e-mail: info@ladyrijles.nl, dan zien wij jou binnenkort op de weg!

Rijschool Zoetermeer
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Zoetermeer en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]