Rijschool Zutphen

Home / Rijschool Zutphen

Rijschool Zutphen

Ben jij er ook klaar voor om de wegen in en rondom Zutphen zelf te leren kennen? Dat kan met onze Lady Rijles rijschool in Zutphen! Wij leren jou hoe je de auto bedient, terwijl je daarnaast ook nog rondrijdt in je eigen stad.

Autorijschool Zutphen

Onze rijschool in Zutphen biedt naast reguliere rijlessen ook spoedopleidingen aan. Mocht je nou haast hebben, kun je bij ons in 3 dagen je rijbewijs halen. Ook kun je bij ons les krijgen in een automaat. Je mag bij ons al beginnen met rijles als je 16,5 jaar bent.

Lady rijles

Bij Lady Rijles geven we rijles onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’, want vrouwen zijn net zo goed op de weg als mannen en dat bewijzen we ook met ons hoge slagingspercentage. Je wordt bij ons klaargestoomd tot een verstandige en veilige automobilist die plezier heeft in het rijden. Je kunt al in de auto stappen vanaf 20 euro met losse lessen of een van onze vier lespakketten. Heb je helemaal zin gekregen om het autorijden aan te leren? Je kan bij ons een proefles krijgen om te zien of het je bevalt. Bel nu naar 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl om een les in te plannen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.