De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Zutphen

Rijschool Zutphen

Ben jij er ook klaar voor om de wegen in en rondom Zutphen zelf te leren kennen? Dat kan met onze Lady Rijles rijschool in Zutphen! Wij leren jou hoe je de auto bedient, terwijl je daarnaast ook nog rondrijdt in je eigen stad.

Autorijschool Zutphen

Onze rijschool in Zutphen biedt naast reguliere rijlessen ook spoedopleidingen aan. Mocht je nou haast hebben, kun je bij ons in 3 dagen je rijbewijs halen. Ook kun je bij ons les krijgen in een automaat. Je mag bij ons al beginnen met rijles als je 16,5 jaar bent.

Lady rijles

Bij Lady Rijles geven we rijles onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’, want vrouwen zijn net zo goed op de weg als mannen en dat bewijzen we ook met ons hoge slagingspercentage. Je wordt bij ons klaargestoomd tot een verstandige en veilige automobilist die plezier heeft in het rijden. Je kunt al in de auto stappen vanaf 20 euro met losse lessen of een van onze vier lespakketten. Heb je helemaal zin gekregen om het autorijden aan te leren? Je kan bij ons een proefles krijgen om te zien of het je bevalt. Bel nu naar 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl om een les in te plannen.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]