De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Wat kost een rijles Amsterdam?

Leren autorijden is een ervaring op zich. Het is een indrukwekkende ervaring met veel nieuwe onderdelen. Je leert omgaan met het verkeer, situaties juist inschatten en de juiste keuze maken op een belangrijk moment. Uiteindelijk resulteert de rijles Amsterdam in het behalen van het praktijkexamen en dus je rijbewijs! Uiteindelijk mag je zelfstandig de weg op met jouw welverdiende papiertje. Echter moet je vooraf dus wel een traject afleggen, en ja, hier zijn ook kosten aan verbonden. Maar wat kost een rijles Amsterdam bij Lady Rijles nou eigenlijk? Dat is afhankelijk van welk pakket je hebt. Bij ons zijn er veel verschillende opties en die bespreken we graag in deze tekst! 

Rijles Amsterdam: volg een proefles

Bij onze rijschool in Amsterdam vinden wij het erg belangrijk om eerst jouw rijvaardigheden in te schatten voordat je een pakket afneemt. Hierdoor krijg je niet te veel lessen en betaal je dus ook nooit meer dan nodig! Onze ervaren instructeurs kunnen vervolgens goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Een proefles duurt in totaal 60 minuten en kost €50. Na de proefles zal de instructeur een inschatting maken en samen met jou het juiste pakket kiezen voor jouw rijvaardigheden. 

Kosten losse rijles Amsterdam

Bij Lady Rijles kun je terecht voor losse lessen. Zo kun je er achter komen of de manier van lesgeven geschikt is voor jou! Onze rijinstructeurs zijn allemaal ervaren op het gebied van rijles en passen zich aan op jouw behoeften! Een losse rijles Amsterdam kost €45. Wil je blijven rijden bij onze rijschool? Dan raden we je aan om een pakket af te nemen. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten die onze rijschool te bieden heeft.

Verschillende pakketten bij Lady Rijles: rijles Amsterdam

Bij ons kun je verschillende pakketten afnemen voor rijles Amsterdam. Afhankelijk van de proefles, kan de instructeur een inschatting geven van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben. Hierdoor kun je het juiste pakket voor jou afnemen. Bij de pakketten krijg je altijd een vaste instructeur, een moderne lesauto, een leskaart, advies en het praktijkexamen. Hierdoor heb je alle belangrijke onderdelen in een pakket. Geen extra kosten dus! De pakketten bestaan uit 10 lessen (€499), 18 lessen (€750), 28 lessen (€1150) of 36 lessen (€1500). Alle details van de pakketten kun je bekijken op de tarievenpagina

Spoedprogramma’s

Bij onze rijschool Amsterdam bieden we ook verschillende spoedpakketten aan. Ideaal voor wanneer je snel in het bezit van een rijbewijs wilt zijn. Je kunt een programma kiezen dat één, twee, drie, vier, vijf, zes of zeven dagen duurt. Hierbij krijg je een aantal lessen, afhankelijk van het pakket, van 60 minuten, examen en eventueel een herexamen. Alles om snel jouw rijbewijs te halen! 

 

Rijles Amsterdam volgen

Wil je rijles volgen in de omgeving van Amsterdam? Begin dan vandaag nog met het volgen van rijles bij Lady Rijles! Wij verzorgen rijles Amsterdam door met ervaren instructeurs te werken in een moderne lesauto, en dat voor €45 per les! Waar wacht je nog op? Vraag vandaag een proefles aan en begin met autorijden.